Ebba Arvidsson

Morgonpromenad olik den där hemma

Jobbet igår gick över föväntan vilket är sjukt skönt! Har tagit massa beställningar på franska osv vilket jag aldrig trodde skulle hända haha.. Middagen hos Juhlins var också hur mysig och god som helst!

 

Klockan 8 imorse ringde klockan då farmor och farfar skulle ta sig till flygplatsen. När de hade åkt knöt vi på joggingskorna och mötte upp Erica för att gå knappt en mil i den stekande morgonsolen, jobbigt men så vackert!!! Innan vi gick hem gick vi inom stan och käka frukost på en servering, mycket mysig morgon vill säga!

När vi släppt av Johanna på jobbet åkte vi ner till standen för att ligga där och gotta oss ett tag. Det var 35° idag vilket nästan var lite för varmt, men sen var det samtidigt riktigt kallt i vattnet vilket bara var skönt till en början. Som bilderna visar var det även hur klart vatten som helst!!!! Man såg skuggorna från oss på botten, så himla fint!

Efter stranden åkte vi och köpte en glass hos Johanna innan vi åkte hem och la oss vid poolen en stund innan maten som nu ligger gott i magen. 

Nu väntar vi på att Johanna ska sluta så vi kan lägga oss för imorgon har vi planerat en shoppingtur i St. Tropez, kommer bli toppen!

/E

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas